BMK Groep, voor incasso’s en kredietbeheer

Als erkend incassobureau kan BMK Groep je helpen met het oplossen van allerlei problemen op het gebied van incasso’s en debiteuren. Met meer dan 40 jaar ervaring kun je hier prima terecht om er voor te zorgen dat afspraken netjes nagekomen worden. BMK Groep treedt op als rechtvaardige en onafhankelijke tussenpersoon om vorderingen binnen te halen en de risico’s die jij met je bedrijf loopt, te beperken op het moment dat de cashflow in het geding dreigt te komen. Dreigt er een probleem met debiteuren, dan zit je bij BMK Groep dus aan het goede adres.

Laat BMK Groep helpen met het vorderen van incasso’s

Een openstaande incasso opdracht, moeizame communicatie met debiteuren en een verstoorde cashflow: het zijn problemen waar ieder bedrijf liever nooit mee te maken krijgt. Toch komt het in de praktijk voor dat betalingen niet altijd soepel verwerkt worden. BMK Groep streeft in iedere situatie naar rechtvaardigheid, en treedt op een tactvolle doch effectieve manier op om te zorgen dat jij krijgt waar je recht op hebt: op tijd, en zonder problemen. Daarmee worden financiële risico’s beperkt. Op de professionaliteit en ervaring van BMK Groep kun je altijd rekenen.

Preventief optreden bij incasso’s

BMK Groep biedt niet alleen een helpende hand bij een openstaande incasso opdracht: je kunt hier ook terecht voor preventieve maatregelen, die de cashflow van je bedrijf veilig stellen en de relatie tussen jou en je debiteuren gezond houdt. Deze prachtige service kan veel moeilijkheden schelen. Door BMK Groep te laten ondersteunen of zelfs bepaalde zaken geheel uit handen te geven, kan voorkomen worden dat er betalingsproblemen ontstaan. Zo kan er veel tijd gewonnen worden. Ook kun je met een gerust hart ondernemen, zonder je zorgen te hoeven maken over betalingsachterstanden of problemen in de verwerking van incasso’s.