Advocaat Breda nodig?

Waar je ook van verdacht wordt, je doet er altijd verstandig aan om een goede advocaat in te schakelen voordat je bij de rechtbank of de officier van justitie in Breda moet voorkomen. Als jouw zaak relatief klein is, zul je bij veel advocatenbureaus vertegenwoordigd kunnen worden door een stagiair, bijvoorbeeld. Dit komt jouw proces natuurlijk niet altijd ten goede en daarom kun je, als je een Advocaat Breda nodig hebt, beter kiezen voor Singel Advocaten. Zo ga je goed voorbereid naar de rechtbank en heb jij een beter uitzicht op het door jou gewenste resultaat.

Topkwaliteit voor een lage prijs

Bij Singel Advocaten profiteer je van verschillende voordelen, deze zijn zeker aantrekkelijk wanneer je ze vergelijkt met andere advocatenkantoren. Uiteraard zijn ze gespecialiseerd in strafrecht en kennen ze de strafrechters en rechtbank in Breda erg goed. Deze deskundigheid krijg je dan ook nog eens voor een lage prijs, zeker in vergelijking met de tarieven van andere advocaten van topkwaliteit. Je hoeft je zelfs geen zorgen te maken als je wel heel krap bij kas zit, want dan kan het ook zo zijn dat Singel Advocaten op ‘pro deo’ basis jou zal vertegenwoordigen in de rechtbank. De Staat betaalt dan het merendeel en zo kom jij niet nog meer in de problemen.

Taakstraffen

Ook als je een taakstraf opgelegd krijgt en dus naar een TOM-zitting moet, is het verstandig een advocaat van Singel Advocaten in te schakelen. Veel mensen gaan hier naartoe zonder advocaat en denken dat ze zichzelf wel enigszins kunnen verdedigen, om vervolgens een straf te accepteren die in werkelijkheid veel te hoog is. Met hulp van een ervaren advocaat die weet hoe de vork in de strafrechtelijke steel zit, voorkom je dat je een buitenproportionele taakstraf opgelegd krijgt. Daarnaast kan het zo zijn dat de officier van justitie een aantekening wil laten maken op je strafblad, waardoor je nog moeilijker aan werk zult kunnen komen, bijvoorbeeld. Ook om dit te voorkomen heb je baat bij een goede advocaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *